Sivut

2.10.2013

Pullaa pullaa ja lisää PULLAA!


Ohje on jauhopussin kyljestä ja se on kirjoitettu aikaisempaan pullapostaukseen.
Itse käytän aina kuivahiivaa. Se lisätään kuivien aineiden joukkoon.

Hyvän taikinan salaisuus mielestäni on jättää taikina hieman löysäksi, kuitenkin niin, että se jotenkin irtoaa kulhosta. 

Itse nostatan n. tunnin taikinaa kulhossa, jonka olen peittänyt muovilla.
Pullien vaivauksessa on tärkeää vaivata (riivata) ilmakuplat pois. Eikä sillä tyylillä nyt ole oikeasti niin väliä. Puristelet vaikka taikinaa nyrkkiin välillä niin huomaat kuplat.

Voisilmäpullissa suosin itse semmoista hieman golfpalloa isompaa taikinapalloa, pullista tulee näin hyvänkokosia voisilmään verrattaessa.

Voisilmäpulliin lisään voinokareen päälle vaniljasokeria.

Korvapuusteissa olen kokeillut täytteenä eri variaatioita: fariinisokeria, mantelimassaa, kanelia ja voita 
TAI
perinteinen PALJON voita PALJON sokeria PALJON kanelia. Tää on mun lemppari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti