Sivut

2.10.2013

Valkosuklaa-suklaa-pähkinä cookiessit!!


Maku tuo mieleen Snickers patukat! aaaah nää oli MIELETÖÖTTÖMÄN HYVIÄ!

ohje on täältä

250 g huoneenlämpöistä voita
2 dl fariinisokeria
1,5 dl taloussokeria
2 isoa munaa
6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl suolaa
2 tl vaniljasokeria
3–4 dl rouhittuja pekaanipähkinöitä (ite käytin maapähkinöitä)
5 dl suklaapaloja (tummaa ja valkoista)
UUNI 190C
-Ensin pilkot suklaat ja pähkinät, suklaat on kivoja semmosina vähän isompina paloina.
(Cookieseihinhan voi oikeesti lisätä mitä vaan: marjoja, m&m, erilaisia suklaita ja pähkinöitä, omenatki vois olla kivoja jos sekottaa kanelia joukkoon. hmmm..)
-Vaahdota voi ja sokeri. Jos voi nyt on suoraan jääkaapista niin laita se vähäks aikaa mikroon, että pehmenee.
-Lisää joukkoon munat, ihan voi rempseesti sähkövatkainta käyttää.
-Lisää kaikki kuivat aineet joukkoon sekottele ja lopuksi lisää suklaat ja pähkinät tai mitkä lisukkeet ikinä ootkaan valkannu joukkoon.
-Laita pellille 3x3 semmosia pikkulusikan kokosia nokareita ja painele päältä tasaisemmaksi, että paistuu myös tasaiseksi. MUISTA LEIVINPAPERI 

Uunissa semmonen 9-11 min
Älä anna olla liian kauaa ettei kekseistä tuu korppuja.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti